Title Image

Benalmadena

Den perfekta platsen för hela familjen!

Benalmádena – modern äkthet på Costa del Sol

Ungefär två mil från Malaga, mitt emellan Fuengirola och Torremolinos, hittar du avslappnade och välkomnande Benalmadena. Den perfekta orten för hela familjen! Benalmadena brukar vanligtvis delas in i tre områden; Benalmádena Pueblo, Arroyo de la Miel och Benalmádena Costa.

Andra delar som ofta brukar räknas in under Benalmadena är La Capellania, Torremar, Torremuelle och Torrequebrada.

Vilket område är din favorit?

Benalmadena Pueblo

Ett par kilometer inåt land ligger Benalmadena Pueblo. En klassisk vitkalkad andalusisk by med stenbelagda gator och trånga gränder. Många som söker det spanska lugnet väljer att bosätta sig i något av byns vackra hus och lägenheter.

Byn är en av Malagas mest populära turistattraktioner och har ett stort utbud av restauranger, lokala hantverk och inte minst en fantastisk utsikt över Costa del Sol.

Arroyo de la Miel

Mitt emellan Benalmadena Pueblo och Benalmadena Costa ligger det myllrande bostadsområdet Arroyo de la Miel. Området har en stor brittisk befolkning och är fullt av slingrande gator och vackra torg som påminner om det gamla livet i Spanien.

Benalmadena Costa

Nere vid kusten ligger Benalmádena Costa, en 10 km lång kustremsa som sträcker sig mellan Torremolinos och Fuengirola. För många som söker hus eller lägenhet i området är Benalmadena Costa synonymt med Benalmadena. Här hinner man de flesta hotell i området och ett stort utbud av barer och restauranger.

Benalmádena – en stad för hela familjen

Förutom långa underbara stränder finner du här SeaLife akvarium, Selwo Marina och kustens största nöjespark Tivoli World.

Search done in 0.43720006942749s
ALLA BOSTÄDER I BENALMADENA

Din mäklare i Benalmádena

Det finns många mäklare som säljer bostäder i Benalmadena, men det finns bara en ESTATE Stockholm – Costa del Sol! Sök bland alla våra lägenheter, hus, villor, radhus och andra bostäder just nu till salu i Benalmadena.

Kontakta oss

Har du några frågor eller söker du efter någon annan typ av bostad? Vi hjälper dig!

BERÄTTA FÖR OSS VAD DU SÖKER