Köpa bostad i Malaga

Malaga, den största staden på Costa del Sol, ligger just nu högst på topplistan över Spaniens hetaste städer. Under de senaste åren har staden gått från att vara en sliten hamnstad till att bli älskad kulturstad. I staden finns en uppsjö av bra restauranger, museer och stränder.

Strand mitt i stan

I Malaga är det alltid nära till stränder och härliga dopp i Medelhavet. Många föredrar stranden La Malagueta, en långsträckt och fin strand som ligger mitt i staden. Stranden kantas av den fina strandpromenaden Muelle Uno med restauranger och barer.

Hitta rätt område i Malaga

Malaga är en perfekt stad att bosätta sig i om man älskar sol, mat och kultur. Söker du cityliv är Malaga Centro området för dig. Söker du ett lite lugnare område är kanske Pedregalejo kanske mer rätt. Oavsett vad det är du söker, så hjälper vi dig hitta rätt område och rätt lägenhet, radhus eller villa.

Nyproduktion i Malaga

Renoveringen av Malaga pågår för fullt och det byggs lägenheter och hus som aldrig förr. Att investera i en nyproduktion kan ge dig det lilla extra, både när det gäller standard och framtida värdeökning.

Funderar du på att köpa bostad i Malaga?

Kontakta oss eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss och berättar mer om våra bostäder i Malaga

LägenhetHusNyproduktion