Title Image

Estepona

Påtagligt spanskt och överraskande stillsamt

Estepona – äkta andalusisk charm

Estepona är en stad och kommun som till stor del har behållt sin urspungliga andalusiska charm. Estepona ligger på den västra delen av Costa del Sol, endast 50 minuter med bil från Málaga flygplats. Kommun har en 23 kilometer lång kust, varav 21 av dem utgörs av underbara stränder.

I den välbesökta marinan finner du några av stadens bästa restauranger och barer samt en livlig fiskehamn där du kan köpa färsk fisk och skaldjur.

Många stränder med blå flagg

Ett flertal av Esteponas stränder har fått blå flagg, en internationell miljömärkning för stränder som uppfyller ett antal kriterier inom områdena vattenkvalitet, säkerhet och service. I centrala Estepona finns till exempel stranden La Rada, en 2,5 km lång strand som kantas av en fin strandpromenad, barer och restauranger.

En annan populär strand är Playa le Padron som ligger cirka 2 kilometer från Estepona.

Köpa bostad i Estepona

Närheten till Málaga flygplats och Sierra Bermeja, berget bakom Estepona som har fina vandringsleder, har gjort att staden länge varit en favorit bland svenskar som bosätter sig på Costa del Sol. För många som söker äkta andalusisk charm på Costa del Sol är Estepona det självklara valet.

Det finns många lägenheter och hus till salu i Estepona och det byggs nu en stor mängd nya bostäder i området.

NYPRODUKTION I ESTEPONA

Estepona Marina

Nära Estepona centrum. 447 båtplatser, upp till 35 meter långa.

Search done in 0.36645603179932s
ALLA BOSTÄDER I ESTEPONA

Din mäklare i Estepona

Det finns många mäklare som säljer bostäder i Estepona, men det finns bara en ESTATE Stockholm – Costa del Sol! Sök bland alla våra lägenheter, hus, villor, radhus och andra bostäder just nu till salu i Estepona.

Kontakta oss

Har du några frågor eller söker du efter någon annan typ av bostad? Vi hjälper dig!

BERÄTTA FÖR OSS VAD DU SÖKER