Är du vår nästa stjärnsäljare?

Vi växer och söker nu en svensk- och engelsktalande mäklare till vårt kontor i centrala Fuengirola.

Vem söker vi?

Vi letar efter dig med positiv attityd, en stenhård entusiasm och viljan att göra det som krävs för att lyckas. Du har en nyfikenhet för nya lösningar och arbetssätt. Tidigare erfarenhet av mäklaryrket är önskvärt, men inte ett måste.

Du talar och skriver svenska och engelska och är duktig på att kommunicera. Både skriftligt och muntligt. Spanska språkkunskaper är fördel. Bilkörkort och att bo nära Fuengirola är ett måste.

Vårt teambaserade arbetssätt gör att du jobbar nära vår kontorschef samt har tillgång till fotograf och marknadsförare som hjälper dig att lyckas på bästa vis.

Om oss

Estate Stockholm – Costa del Sol öppnade sina dörrar i Fuengirola våren 2019 och består av ett team med erfarna mäklare som har hjälpt personer från hela världen att hitta sina drömhem på Costa del Sol under många år. Vi är medlemmar i de spanska och europeiska mäklarsamfunden GIPE och CEPI.

Vi tror på att hårt arbete ska löna sig. Vi erbjuder därför alla våra mäklare troligtvis de bästa villkoren på hela Costa del Sol, med både hög individuell- och teamersättning.

Skicka in din ansökan

Maila din ansökan på engelska till info@estatecds.com före 30:e september. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

För eventuella frågor om tjänsten, vänligen kontakta Thomas Sundvall på:
thomas@estatecds.com
+34 663 508 714