Higueron väntar på dig
Image is not available

Letar du efter nyproduktion på bästa läge? Då har du har kommit till rätt ställe. Vi har här valt ut de absolut bästa projekten i underbara bostadsområdet Higueron.

Slider

Välkommen till Higueron

Allt handlar om läge! Och det finns inget bättre läge på Costa del Sol än det som Higueron har! Bostadsområdet Higueron har utsikt över Fuengirolas kustlinje, och i området finns fantastiska sevärdheter och upplevelser som bara väntar på att bli upptäckta.

Higueron ligger mellan Benalmádena och Fuengirola, nära järnvägsstationen Carvajal. Tågen från Carvajal tar dig direkt till Málaga stad och dess internationella flygplats. Bostadsområdet har byggts upp under lång tid och består idag av både villor, radhus och lägenheter. Området har också hotell, spa och många kända restauranger.

Natur

Hela Reserva del Higuerón Resort är i total förbindelse med naturen. Du är omgiven av naturen, i perfekt symbios med havet och bergen.

Läge

Higueron ansluter direkt till A-7 och AP-7 i båda riktningarna vilket gör att du kan nå Malaga eller Marbella på bara 20 minuter. Dessutom ligger en tågstation precis vid området.

Håll dig aktiv

Omgivningarna kring Reserva del Higuerón Resor erbjuder ett brett utbud av fritidsaktiviteter och sportaktiviteter så som golf, padel, vandring med mera.

På området

Spa, transporter, apotek, stormarknad, restauranger, strandklubb, videoövervakning, säkerhet dygnet runt och mycket mer.

Avstånd

Fuengirola – 10 min

Benalmádena – 15 min

Benalmádena Pueblo – 5 min

Mijas Pueblo – 10 min

Marbella – 20 min

Málaga – 20 min

Málaga Flygplats – 15 min

Carvajal Tågstation – 5 min

Var ser du dig själv?

Higueron består av många olika projekt och nyproduktioner. Här har vi samlat de absolut bästa. Välj din favorit nedan och kontakta oss, så berättar vi mer om denna fantastiska möjlighet och lediga bostäder.

En unikt sätt att leva

Ett innovativt och hållbart bostadsområde, byggt kring en exceptionell livskvalitet där de boende uppmuntras att leva hälsosammare liv genom ett enastående utbud av aktiviteter och tjänster. Vackra moderna lägenheter och villor, med alla bekvämligheter du kan önska. På området finns omfattande grönområden och en panoramautsikt över Medelhavet.

Den perfekta omgivningen

Higuerón West är den perfekta utgångspunkten för att utforska Costa del Sol. I närområdet finner du ett brett urval av kultur, prisbelönta restauranger, shopping och stränder. Eller varför inte besöka de vackra bergen, skogarna, sjöarna och traditionella andalusiska byarna?

 Tillgängliga bostäder, Higueron West 217

Till salu
€275,000
Till salu
€459,000
Till salu
€730,000
Till salu
€479,000
Till salu
€799,000

Låter det intressant?

Kan du se dig själv bo här? Kontakta oss så berättar vi mer om Higueron West 217 och alla lediga bostäder.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

En drömplats på Costa del Sol

Middel Views är en lyxig nyproduktion med spektakulär utsikt väldigt nära havet. Den välplanerade layouten och byggnadernas placering ger dig en magnifik havsutsikt från nästan alla bostäder.

 Tillgängliga bostäder, Middel Views

Låter det intressant?

Kan du se dig själv bo här? Kontakta oss så berättar vi mer om Middel Views och alla lediga bostäder.

En drömplats på Costa del Sol

När man skapade Stupa Hills utgick man inte från endast fastigheterna, utan man ville skapa hem som uppfyller alla behov och man kan leva livet fullt ut. Den nytänkande designen med öppna utrymmen, eget garage och stora terrasser är de viktigaste delarna i ditt nya hem.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

 Tillgängliga bostäder, Stupa Hills

Låter det intressant?

Kan du se dig själv bo här? Kontakta oss så berättar vi mer om Stupa Hills och alla lediga bostäder.

En ny upplevelse i paradiset

Panorámica, designat av HCP Architects, ligger på en sluttning mot kusten och erbjuder hus med 2 och 3 sovrum. Stora terrasser och många fönster gör det möjligt att njuta av en av de mest fantastiska utsikterna över Fuengirolas kustlinje.

 Tillgängliga bostäder, Panorámica

Låter det intressant?

Kan du se dig själv bo här? Kontakta oss så berättar vi mer om Panoramica och alla lediga bostäder.

Drömvillor

Nu har du chansen att få din drömvilla på Costa del Sol, precis så som du vill ha den. Dessa exklusiva villor har en innovativ arkitektur och fantastisk havsutsikt.

Så som livet är tänkt att levas

Hill Collection erbjuder dessutom fantastiska lägenheter med en helt makalös utsikt över Medelhavet. Medlemsskap i Reserva del Higuerón Sportklubb för första året ingår för alla boende.

 Tillgängliga bostäder, Hill Collection

Låter det intressant?

Kan du se dig själv bo här? Kontakta oss så berättar vi mer om Hill Collection och alla lediga bostäder.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Exklusiva lägenheter och takvåningar som kombinerar komfort och lycka

Peninsula Residences ligger söder om Reserva del Higuerón. Du har enkel åtkomst till motorväg A7 och stranden. Nu når Málaga flygplats på 15 minuter befinner dig på stranden på 2 minuter. Nära till allt helt enkelt!

Varje fastighet har ett fullt utrustat kök, badrum med allt du behöver, garderober i sovrummen, två garageutrymmen och förråd. Och naturligtvis en spektakulär utsikt över Medelhavet och finish av högsta kvalitet.

 Tillgängliga bostäder, Peninsula Residences

Låter det intressant?

Kan du se dig själv bo här? Kontakta oss så berättar vi mer om Peninsula Residences och alla lediga bostäder.

Överväldigande skönhet

Första gången du besöker Nature Collection blir du överväldigad av hur vacker denna väldigt speciella plats är. Här kan du andas risk luft och öppna dina sinnen för havet, himlen och hela moder natur.

Projektet kommer att omfatta 40 miljövänliga hus och ytterligare 19 lyxlägenheter och takvåningar. Alla bostäder har utformats för att få ut mesta möjliga av den högkvalitativa designen och materialet. Nature Collection kommer att innehålla två vackra pooler med strandområde, hängmattor och jacuzzi. Trädgårdarna ger till och med ägarna möjlighet att plocka sina egna örter, avokados, apelsiner och citroner.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

 Tillgängliga bostäder, Nature Collection

Låter det intressant?

Kan du se dig själv bo här? Kontakta oss så berättar vi mer om Nature Collection och alla lediga bostäder.

Unika lägenheter och takvåningar

Den spektakulära och hisnande utsikten från Med One gör det möjligt för dig att leva livet på toppen. Med One Collection erbjuder en panoramautsikt som får dig att uppleva det underbara Medelhavslivet från ditt eget hem.

Låter det intressant?

Kan du se dig själv bo här? Kontakta oss så berättar vi mer om Med One Collection och alla lediga bostäder.

 Tillgängliga bostäder, Med One Collection

Känn vågorna

Gå till stranden, känn vågorna, andas havsbrisen… Välkommen till Wave Collection!

Detta spännande projekt är beläget bara 25 meter från havet med en strandpromenad som sträcker sig 7 km. Området har en spektakulär utsikt och är strategiskt kopplad till Beach Club, Wave. Du bor på ett exklusivt område och har tillgång en mängd olika tjänster på det lyxiga Reserva del Higueron Resort.

 Tillgängliga bostäder, Wave Collection

Låter det intressant?

Kan du se dig själv bo här? Kontakta oss så berättar vi mer om Wave Collection och alla lediga bostäder.

Har du några frågor eller söker du efter någon annan typ av bostad? Vi hjälper dig!