Title Image

Málaga

Stad och hav i perfekt kombination

Välkommen till underbara Málaga!

Malaga, den näst största staden i Andalusien, betraktas av många som centrum för det spanska arvet och dess kultur. Under de senaste åren har staden blivit en av Europas hetaste destinationer, och det är inte svårt att förstå varför. Malaga är stad, sol och hav i en perfekt kombination! Om du dessutom vill utforska resten av Costa del Sol och Andalusien, bör du definitivt komma till Malaga. Staden bjuder på sevärdheter som Picassomuseet, välbesökta frukt- och matmarknader och vackra kyrkor för att nämna några exempel. Här finns gott om restauranger och du får inte missa Málags kända tapas.

Bra väder året runt

Malaga ligger i en dal och är omringat av vackra berg. I staden råder ett klimat som ger solsken i stort sett året runt. Málaga har faktiskt den varmaste vintern i Europa och det är ovanligt att dagstemperaturen sjunker under 15 grader.

Köpa bostad i Málaga

Sedan ett par år tillbaka har staden genomgått en stor upprustning och blivit en av Europas mest eftertraktade städer för många som söker ett nytt hem eller en semesterbostad på Costa del Sol. I stadens historiska centrum finns många renoverade charmiga lägenheter och det byggs många nya bostäder i centrum och i Malagas utkanter.

Gamla stan i Malaga – stadens historiska centrum och hjärta

När man promenerar längs de vackra och lugna gatorna i centrum slås man av alla vackra byggnader. Det finns många renoverade och pittoreska lägenheter i gamla stan som nu söker nya ägare.

Search done in 0.28483200073242s

Din mäklare i Málaga

Det finns många mäklare som säljer bostäder i Malaga, men det finns bara en ESTATE Stockholm – Costa del Sol! Sök bland alla våra lägenheter, hus, villor, radhus och andra bostäder just nu till salu i Malaga.

ALLA BOSTÄDER I MÁLAGA

Kontakta oss

Har du några frågor eller söker du efter någon annan typ av bostad? Vi hjälper dig!

BERÄTTA FÖR OSS VAD DU SÖKER