Title Image

Marbella

Det mesta av det bästa

Välkommen till Marbella

Marbella stad har länge varit en viktig turistort på Costa del Sol. Staden har en exklusiv prägel och en stor mängd golfbanor i omgivningarna. Men Marbella är mer än så; Marbella är också namnet på den kommun som sträcker sig från Cabopino i öst bort till Estepona i väst. Området innehåller en mängd kända, och flera mindre kända pärlor, för dig som som söker din nya lägenhet eller hus på Costa del Sol. Nedan har vi listat några av kommunens mest populära områden och gett förslag på våra favoritbostäder inom varje område.

Spela golf i Marbella – året runt

En anledning till att så många besöker och återvänder till Marbella är utan tvekan de många golfbanorna. Oavsett vilken nivå du spelar på så hittar du flera fantastiska banor i ett underbart klimat som gör det möjligt att spela året runt. I anslutning till de flesta golfbanorna finns hus, villor och lägenheter som underlättar för dig som vill spela mycket och ofta. Om du vill, kan du bo precis vid golfbanan och kliva rakt ut från terrassen till första tee.

Nueva Andalucía, som ligger strax norr om Puerto Banús, kallas ofta för golfdalen. Här hittar man flera kända golfbanor som La Quinta, Los Naranjos och Las Brisas.

Stränder i Marbella

Med 20 kilometer sandstrand och över 20 underbara stränder i kommunen är Marbella en oslagbar destination för den som älskar sol och bad. Här finns stränder för alla smaker; från den vackra innerstadsstranden Playa de Fontanilla vid Marbella centrum till 1500 meter långa Cabopino beach. För dig som söker de mer exklusiva restaurangerna och strandklubbarna är Playa Nagueles det självklara valet.

Search done in 1.5542919635773s

Din mäklare i Marbella

Det finns många mäklare som säljer bostäder i Marbella, men det finns bara en ESTATE Stockholm – Costa del Sol! Sök bland alla våra lägenheter, hus, villor, radhus och andra bostäder just nu till salu i Marbella.

ALLA BOSTÄDER I MARBELLA

Kontakta oss

Oavsett om du söker semesterlägenhet, en ståtlig villa, ett penthouse med magnifik utsikt eller en nyproduktion vid någon av de många golfbanorna. Vi hjälper dig hitta din nya bostad i Marbella och berättar gärna mer om området.

BERÄTTA FÖR OSS VAD DU SÖKER