Möt vårt team

Välkommen till oss på Estate! I vårt flerspråkiga team finns massvis med kunskap och erfarenhet för dig att ta del av. Vi pratar engelska, spanska, svenska, finska och norska. För oss är nyckeln till framgång att ha en stor lokal kunskap och förstå dina drömmar om ett liv i solen.

David Brännhult – Reg. Fastighetsmäklare / Partner

Med Davids engagemang, fingertoppskänsla och förståelse för hur marknaden fungerar, samt vad köpare efterfrågar i sitt drömboende, skapar han unika förutsättningar utöver det vanliga för sina kunder.

David är civilekonom från Stockholm och registrerad fastighetsmäklare sen 2002. David grundade Estate Fastighetsbyrå 2006 och har med drygt 650 lägenhetsförsäljningar och 250 husaffärer en gedigen erfarenhet och expertis av fastighetsförmedling.

Med kontor i både Stockholms innerstad och centrala Fuengirola är David alltid tillgänglig för de nordiska kunderna.

På fritiden ägnar sig denna fd. tennisspelare av golf, tennis och långa cykelpass på Costa del Sol’s underbara cykelvägar.

När jag får umgås med familj och vänner vid semesterhuset i Nerja är livet som bäst!

Kontakt

Kontor: +34 952 91 80 91

Mobil: +46 (0)708-794 794

E-post: david@estatecds.com

   

Språk

 

Thomas Sundvall – Mäklare / Partner

Thomas har lång erfarenhet av bostadsmarknaden. I snart 15 år har han jobbat med bostadsförsäljning i både Sverige och Spanien.

Typiskt för Thomas är hans snabba feedback, tillgänglighet och att han alltid gör sitt yttersta för sina kunder. Få mäklare på Costa del Sol har dessutom samma byggnadstekniska kunskaper som Thomas.

Mitt mål är att både köpare och säljare ska känna 100% tillit till min kunskap och engagemang i varje affär.

Språk

 

Anna Christensen – Kontorschef

Anna är troligtvis den som svarar när du ringer till oss. Hon har spenderat merparten av sitt liv på Costa del Sol och kan kusten utan och innan. Hon pratar spanska, engelska, svenska, norska och franska och får alla våra kunder att känna sig som hemma.

Som kontorschef har hon övergripande ansvar för samordning, administration och annan support till våra säljare och kunder.

Jag är här för att hjälpa dig. Inga frågor är för små eller för stora!

Kontakt

Kontor: +34 952 91 80 91

Mobil: +34 663 508 450

E-post: anna@estatecds.com

  

Språk

   

Daniel Holmquist – Mäklare

Daniel har varit bosatt på Costa del Sol i snart 20 år och har under denna tid skaffat sig ett stort personligt och professionellt nätverk. Med sin stora lokalkännedom och goda kontaktnät är han den perfekta partnern för dig som letar efter en semesterbostad eller ett permanent boende på den spanska solkusten.

Kunskap, lyhördhet, flexibilitet och ärlighet är mina fyra grundpelare, både i mitt yrke som mäklare och privat. Ge mig chansen att hjälpa dig att hitta ditt drömboende, så lovar jag att ge mitt yttersta för att din dröm ska gå i uppfyllelse!”

Kontakt

Kontor: +34 952 91 80 91

Mobil: +34 663 508 364

E-post: daniel@estatecds.com

   

Språk

  

Patrik Nilsson – Mäklare

Patrik är ursprungligen från Stockholm, och innan han flyttade till Spanien kunde man hitta honom längst nere i Skåne.

Med 20 års erfarenhet från hotell- och restaurangbranschen, vet han hur viktigt det är med första intrycket och kundmötet. Genom att fokusera och lyssna på kunden till 100%, har han blivit en av kustens allra bästa på att hitta rätt bostad till rätt köpare

Drivet att skapa affärer alltid funnits där och jag älskar att bygga relationer mellan människor.

Kontakt

Kontor: +34 952 91 80 91

Mobil: +34 663 508 602

E-post: patrik@estatecds.com

  

Språk

  

Päivi Asikainen – Mäklare

Päivi är en driven och proaktiv säljare. Hon är en problemlösare utan dess like och ser fram emot att få hjälpa dig hitta din drömbostad.

Utpräglad professionalism kombinerat med en vänlig och positiv attityd är hennes styrka tillsammans med över 30 års erfarenhet av försäljning från Helsingfors och Costa del Sol.

Mitt mål är att skapa skönhet och välmående och därigenom hjälpa dig att göra verklighet av dina drömmar!

Kontakt

Kontor: +34 952 91 80 91

Mobil: +34 663 508 970

E-post: paivi@estatecds.com

  

Språk

  

Daniel Flensmark – Mäklare

Daniel har en gedigen och hög kompetens inom fastighetsbranschen och besitter en lång erfarenhet som mäklare på Solkusten. Alltid med största fokus på att hitta det mest lämpliga objektet till sina kunder. Han studerade spanska i Benalmádena redan 1999 har en kandidatexamen i fastighetsförvaltning från Malmö universitet. Han erbjuder en djup förståelse och vet vad som krävs för att hjälpa våra kunder med att både köpa och sälja en fastighet.

Det handlar om att förstå vad det är våra kunder söker efter. Jag är din dedikerade expert som kan hjälpa dig med att hitta rätt vid ert köp av bostad på Costa del Sol!

Språk

  

Hanna Kytölä-Lundström – Mäklare

Hanna är en av våra finsktalande medarbetare och hon har en kandidatexamen i Ledarskap. Hon har arbetat inom affärs-, försäljnings- och marknadssegment sedan 1992, både som chef och inom kundservice. Genom att kombinera sina färdigheter som en tuff förhandlare, god kunskap om områdena och utmärkta kundrelationer strävar hon efter att hitta de bästa möjliga alternativen för ditt köp eller försäljning.

Köpa och sälja bostad ska vara kul. Låt mig vägleda dig genom denna process!

Språk

  

Estate Fastighetsbyrå i Stockholm

Önskar du prata bostäder på Costa del Sol när du är i Sverige, är du välkommen att besöka Estate Fastighetsbyrå i Stockholm. Vår personal på stockholmskontoret har ett tätt samarbete med kollegorna i Spanien och kan till exempel vara behjälpliga i finansieringsprocessen genom att genomföra en värdering på din befintliga bostad i Sverige.

Besök Estate Fastighetsbyrå hemsida

Kontakt

Kontor: +46 (0)8-611 99 60

E-post: info@estatefast.se

 

Adress

Östermalmsgatan 28
114 26 Stockholm

Jens Falkenå – Reg. Fastighetsmäklare

Jens är civilekonom och mäklare vid vårt kontor på Östermalm i Stockholm. Han har nästan 400 försäljningar i bagaget och arbetar aktivt med våra svenska kunder för att hjälpa dem förverkliga sina drömmar om en bostad på Costa del Sol

Han kan vara behjälplig i finansieringsprocessen genom att genomföra en värdering på din befintliga bostad i Sverige.

Jens spenderar helst sin fritid i skärgården på segelbåtstävlingar med blandad framgång.

Havet, farten och tävlingen ger mig ren glädje och livskvalitet!

Kontakt

Kontor: +46 8611 99 60

Mobil: +46 709 610 419

E-post: jens@estatefast.se

  

Språk