Förvandla drömmen till en plan

Estate Stockholm - Costa del Sol / Övrigt  / Förvandla drömmen till en plan

Förvandla drömmen till en plan

2020 har utan att överdriva varit ett annorlunda år. På alla sätt och vis. Med nytt år kommer nya drömmar och förhoppningar, men för att att nå sina mål måste man omvandla drömmarna till riktiga planer. Det är där vi kommer in!

Ett mål utan plan är bara en dröm

Vår erfarna personal har hjälpt massvis med människor under åren att förverkliga sina drömmar om en bostad på Costa del Sol. Vi vet vad som krävs för att hitta rätt bostad för just dig och vi hjälper dig genom hela köpprocessen. Från början till slut.

Så når du ditt mål om en bostad på Costa del Sol 2021

1. SKRIV NER DIN DRÖM och beskriv i detalj vilken typ av bostad du söker. Hur ser den ut? Var ligger den? Försök att formulera vad som är viktigt för dig.

2. FÖRBERED DIG genom att skaffa ett NIE-nummer, om du inte redan har det. NIE, eller Número de Identificación de Extranjeros, innebär att du är registrerad hos den spanska skattemyndigheten. Om du är osäker på hur du skaffar ditt NIE så hjälper vi dig.

3. BERÄTTA FÖR OSS om din dröm och låt oss hitta en bostad som stämmer in på vad du söker. Du tilldelas en personlig kontakt som hjälper dig med letandet och som du när som helst kan kontakta för eventuella frågor.

4. FYLL PÅ MED INSPIRATION genom att surfa runt bland bostäderna på vår hemsida. Du kanske hittar den perfekta bostaden själv i vårt sökverktyg.

LÄS OM KÖPPROCESSEN

Vad drömmer du om?

Berätta för oss om din drömbostad så hjälper vi dig hitta den där pärlan med havsutsikt, nära till golfbanan, stor takterass eller vad du nu än drömmer om.