Funderar du på att sälja din bostad på Costa del Sol?

Att sälja sin fastighet på Costa del Sol är inte komplicerat men det finns en hel del saker man måste tänka på. Det är därför vi är här för att hjälpa dig att fatta rätt beslut och för att göra försäljningen så enkelt som möjligt.

Förutom stor kunskap om marknaden, Costa del Sol och städer som Fuengirola, Nerja, Mijas och Marbella har vi ett stort nätverk av partners och kunder som drömmer om ett hem som ditt. Med våra individuellt anpassade marknadsföringskampanjer ser vi till att vi når rätt köpare för just din fastighet.

Sälj din fastighet med oss

Ladda upp bild


Att sälja i Spanien - så funkar det

Efter att vi har kommit överens om ett försäljningsavtal ska du förse oss och din advokat med dokumentation och information om din fastighet. Skulle någon dokumentation saknas, kan vi hjälpa dig att få tag på den.

RG9rdW1lbnRhdGlvbiUyMCUyNmFtcCUzQiUyMEluZm9ybWF0aW9u

Vi besöker din fastighet och gör en värdering baserad på tidigare försäljning i området. Ditt hem fotograferas och vi ser till att alla bilder är av högsta kvalitet.

ViVDMyVBNHJkZXJpbmclMjAlMjZhbXAlM0IlMjBGb3RvZ3JhZmVyaW5n

Din hem publiceras på vår hemsida, i sociala medier och på alla våra bostadsportaler så att andra mäklare på Costa del Sol också kan se din fastighet och presentera den för sina kunder.

TWFya25hZHNmJUMzJUI2cmluZw==

Vi kontaktar alla lämpliga köpare i vårt kundnätverk och visar ditt hem för dem som är intresserade.

VmlzbmluZw==

Nästa steg är att skriva på reservationskontraktet. Detta kontrakt är bindande. När köparen skriver under kontraktet betalar hen en deposition på 6000€ och bostaden plocka bort från marknaden under 8-14 dagar.

UmVzZXJ2YXRpb25za29udHJha3Q=

Din advokat kontaktas av köparens representant för kontroll av all dokumentation.

RiVDMyVCNnJ2JUMzJUE0cnZzYW5hbHlzJTIwJTI4RHVlJTIwRGlsaWdlbmNlJTI5

När all dokumentation är godkänd, kan köpekontraktet undertecknas. Vanligtvis betalar köparen 10% av försäljningspriset vid denna tidpunkt.

SyVDMyVCNnBla29udHJha3Q=

Sista steget är att lagfartsskrivning hos notarien. Slutgiltig betalning genomförs och den nya ägaren får ta över nycklarna till fastigheten.

TGFnZmFydHNza3Jpdm5pbmclMjAlMjZhbXAlM0IlMjBCZXRhbG5pbmc=